Sari la conținut

Reduceri la sejururile de Paşti. Agenţii de turism vând ultimele oferte cu discount pentru Paşti

Constanţa Sava călătoreşte în fiecare an împreună cu soţul ei. Dacă până acum îşi petreceau concediile pe timpul verii, anul acesta îşi doreşte să evadeze din cotidian şi să plece câteva zile de Paşte, ori la munte în România, ori într-o staţiune din Bulgaria.

Constanţa Sava, turist: "Am găsit nişte oferte foarte bune la Bran şi la Cumpătu, la Sinaia. Aş vrea să simt că este sărbătoare, să mă bucur de zilele libere din această perioadă. Dacă rămân acasă înseamnă că eu sunt gazdă, că trebuie să pregătesc toată masa de Paşti, că trebuie să pregătesc casa, mă bucur de lucrurile astea dar din când în când vreau să fiu şi eu musafir."

Foarte căutate sunt destinaţiile montane din România. Cele mai multe pachete au fost vândute pe Valea Prahovei dar şi în Bucovina.

Raluca Gabor, agent de turism: "Pachetele sunt făcute pentru 3 sau 4 nopţi şi variază undeva de la 1500 de lei până în 3000 de lei. În funcţie de tipul de cameră aleasă.Începând de la camera dublă, până la junior suite, în funcţie de vederea către munte acolo unde este cazul. Discounturile variază undeva între 20 şi 30 la sută din valoarea pachetului."

Tour operatorii spun că şi Bulgaria rămâne în topul preferinţelor constănţenilor.

Giuli Gheorghieva, agent de turism: "Avem hoteluri care sunt deschise pentru Paşte, de 4 şi 5 stele, hoteluri mari care sunt cu piscină acoperită şi piscină descoperită cu apă termală."

Astfel, la un hotel de 3 stele cu all inclusive la Nisipurile de Aur turiştii trebuie să cheltuiască pentru 4 nopţi de cazare 88 de euro. Acelasi sejur la un hotel de patru stele costă 120 de euro.

Agenţii de turism anunţă că vor menţine aceste oferte până la jumătatea acestei săptămâni.

reporter: Annbelle Borş
operator: Victor Niţă