Te tatuezi, te cazezi gratuit. Patronii unui camping din Vama Veche oferă cazare gratis, pe viaţă

Data publicării:
tatuaje vama

 

Tatuajele vor fi realizate în perioada 1-4 mai, iar singura condiţie este ca ele să fie permanente. Proprietarul tatuajului hotăraşte singur ce dimensiune să aibă tatuajul şi pe ce parte a corpului să fie realizat.

Adelina Oprea, reprezentant camping: "Pentru cei care vor să stea gratis la noi la camping şi să beneficieze de toate serviciile am zis să le oferim posibilitatea să stea gratis aici şi astfel tatuajul este biletul de intrare".

Deschiderea oficială a campingului are loc pe 1 Mai. Poate să găzduiască 400 de corturi, este dotat cu duşuri, prize, internet wireless, gazon, spălătorie pentru haine şi bar.

Loredana Vesparu, reporter Digi24 Constanţa: "O altă surpriză pentru turiştii care se vor caza în acest camping vor fi filmele care vor rula în fiecare seară pe acest perete".

Unele persoane sunt atrase de ofertă. Alţii n-ar concepe să îşi facă un desen permament pe corp doar pentru cazare gratuită.

Patronii de restaurante şi hoteluri din Vama Veche sunt convinşi că staţiunea va fi arhiplină de 1 Mai, mai ales că majoritatea turiştilor şi-a făcut rezervare din luna decembrie.

Şerban Octavian, manager: "De cel puţin o lună de zile nu mai avem nici o cameră disponibilă, toate au fost rezervate din timp".

Operatorii din turism estimează că, de 1 mai, ar urma să meargă în Vama Veche peste 5000 de petrecăreţi.

reporter: Loredana Vesparu, Bogdan Bulbeş
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri