Ziua Îndrăgostiţilor, la malul mării. Hotelurile sunt ocupate în proporţie de 60%

Data publicării:
CAMERA HOTEL-1

Mancarea preparată special pentru îndrăgostiţi este diversificată. Somon aromat cu portocală, carpaccio de vită sau salată de ţelină cu nucă, sunt preparatele culinare care le vor fi servite cuplurilor, de Valentine`s Day.

Însă nu doar mâncărurile rafinate vor face deliciul celor două zile de răsfăţ. Tinerii vor avea parte de mic dejun servit în cameră, de o cină specială, de masaj de relaxare în cuplu, cu uleiuri orientale, de acces gratuit la Spa şi la piscină.

Pentru aceste servicii pregătite special pentru acest eveniment, cuplurile vor plăti 740 de lei, la hotelurile de 4 stele, preţ în care sunt incluse şi două nopţi de cazare.

Cristina Baciu, hotelier 4 stele: "Rezervările s-au făcut încă de acum 2 luni, capacitatea hotelului este ocupată în proporţie de 60 la suta şi încă mai sunt solicitari".

Şi la hotelurile de 5 stele ofertele sunt atractive, dar mai scumpe. Două nopţi de cazare într-o cameră dublă costă 845 de lei în timp ce pentru un apartament cu vedere la mare, pretul creşte la 1.365 de lei.

Florin Drăguşin, director hotel 5 stele: "În aceste pachete cei care vor să îşi manifeste sentimentele faţă de cei dragi pot apela la serviciile noastre de la centrul SPA vor avea o cina inclusă, pe data de 14 un crossover band şi pe data de 15 invitaţi special băieţii de la Direcţia 5". 

Cuplurile care nu-şi permit să cheltuie foarte mulţi bani pentru Ziua Îndrăgostiţilor, aleg o variantă mai ieftină.

Cei care se hotărăsc mai târziu dacă vor să le facă parteneriloro surpriză în staţiunile de pe litoral, trebuie să ştie că mai puţin de 10 hoteluri au oferte pentu Valentine`s Day.

reporter: Anamaria Stoica
operator: Matei Ghioc

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri