1 Mai pe Clisura Dunării. Pensiunile din Eșelnița au toate locurile de cazare ocupate

Data publicării:
010514 CLISURA

Sute de turiști au ales să petreacă ziua de 1 Mai pe Clisura Dunării. Aşa se face că pensiunile din Eșelnița au avut toate locurile de cazare ocupate. De vremea frumoasă au profitat şi turiştii din străinătate. S-au plimbat cu barca şi au vizitat cel mai frumos Defileu al Dunării.

Sute de turişti au ales Clisura Dunării ca destinație de 1 Mai. Vizitatorii au făcut croaziere pe Dunăre pentru a explora unul dintre cele mai frumoase locuri din Oltenia.

Veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, vizitatorii au ocupat toate cele aproximativ 1.000 de locuri de cazare din localitățile Eșelnița și Dubova.

„Gradul de ocupare cu ocazia zilei de 1 Mai este de sută la sută pe Clisura Dunării (...) Suntem pregătiţi să îi întâmpinăm cum se cuvine, cu preparate din peşte de Dunăre şi nu numai. De asemenea, cu activităţi de agrement nautic”, a spus Doru Oniga, proprietar pensiune.

„Foarte frumos, mâncarea foarte bună, gazdele primitoare. Am ales să sărbătorim un 1 Mai un pic altfel faţă de restul românilor, cu grătate, cu mici. Am venit aici, în familie, frumos, la o saramură de peşte”, spune un turist.

Deşi dimineaţa a fost înnorat, după prânz, la Eşelniţa s-au înregistrat 20 de grade. Turiștii au vizitat Mănăstirea Mracania, dar şi statuia lui Decebal. O noapte de cazare la Eșelnița costă între 100 şi 220 de lei, iar locurile sunt ocupate până la sfârşitul săptămânii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri