Craiovenii au primit mierea gratis de la UE

Data publicării:
191113 MIERE

A ajuns şi mierea de la Uniunea Europeană. După ce la începutul lunii, sute de persoane s-au îmbrâcit la cozi pentru sacul de alimente, astăzi toată lumea a respectat listele întocmite de autorităţi.

După experienţa aglomeraţiei de la distribuirea primelor alimente, autorităţile s-au organizat. Coloanele amenajate pentru a se forma rânduri au rămas aproape pustii. Oamenii au venit în tranşe de la primele ore ale dimineţii, să îşi ridice produsul.

Deşi distribuirea alimentelor a început de pe 4 noiembrie, mierea a fost singurul produs care nu s-a regăsit în sacii cu ajutoare.

„Nu a fost în depozitul central de la Podari. Vineri a fost adus acest produs şi noi l-am şi luat de la depozitul central, la depozitul nostru, pentru a-l distribui”, a spus Ioana Stoian, directorul Direcţiei de Administraţie Publică Craiova.

Produsele pot fi ridicate până la sfârşitul anului, mai exact până pe 14 decembrie, de către beneficiarii din programul de asistenţă alimentară: şomeri, persoane cu handicap şi pensionari cu venituri reduse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri