Sari la conținut

Fiorentina - Pandurii Tg. Jiu, la Digi Sport 1

Pandurii vor încerca să dea o nouă lovitura, în această seară, pe terenul Fiorentinei, cea mai bună echipa din grupă şi una dintre formaţiile cotate cu şanse mari la câştigarea trofeului Europa League în acest sezon.  

Neînvinşi până acum pe teren străin, gorjenii speră la cel puţin un egal pe bătrâna arena „Artemio Franchi”, construită în 1931. Pe acest stadion, Universitatea Craiova a reuşit calificarea în Cupa UEFA în urmă cu 31 de ani. Jucătorii lui Pustai sunt constienţi că vor avea parte de cel mai greu meci în Europa dintre cele disputate până acum, dar îşi fac curaj că vor reuşi să ţină piept lui Rossi, jucătorul ce a reuşit duminică să dea trei goluri marelui Juventus, în doar 25 de minute.

Pentru acest meci, Cristi Pustai are la dispoziţie tot lotul. Deocamdată însă nu ştie pe cine va introduce în poartă. Dacă în Portugalia, cu Braga şi Pacos, l-a introdus pe Mingore, cel care a avut la meciuri propria galerie, acum tehnicianul gorjenilor înclină spre introducerea lui Stanca, aflat în acest moment în formă foarte bună.

Tot în această seară, de la aceeaşi oră, se mai joacă meciul dintre Pacos şi Dnepr.

Pe aceeași temă