Profesor de religie din Gorj, la un pas de arest la domiciliu

Data publicării:
ARESTAT

Un fost profesor de religie din Gorj, arestat pentru şantaj şi cămătărie, ar putea scăpa de închisoare. Magistraţii de la Judecătoria Târgu-Jiu au decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.

Fostul profesor de religie a fost arestat preventiv în urmă cu peste 3 luni, pentru cămătărie şi şantaj, după ce împotriva acestuia au fost depuse mai multe plângeri la poliţie. De asemenea, Mitropolia Olteniei i-a retras dreptul de a mai preda, după ce elevii l-au acuzat de comportament inadecvat. Profesorul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore. A primit însă mandat de arestare preventivă după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 300 de lei de la o persoană. Banii reprezentau dobânda la un împrumut de 1.500 de lei luat anterior de la fostul profesor de religie.

Acesta se află în arest preventiv la Penitenciarul din Craiova. Ieri, reprezentanţii Judecătoriei Tg. Jiu au decis că el poate fi arestat la domiciliu. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri