Scandal la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Craiova. Mai multe persoane s-au certat în sediul instituţiei

Data publicării:
220813 scandal serviciu

Scandal, în această dimineaţă, la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Craiova. Mai multe persoane s-au certat în sediul instituţiei, nemulţumite că nu se respectă ordinea de prezentare la ghişeu. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei, pentru a calma spiritele.

Scandalul a început în jurul orei 08.30, când au fost deschise ghişeele serviciului. Oamenii care aşteptau încă de seara în faţa instituţiei s-au certat cu persoanele care au venit de dimineaţă. Asta pentru că au fost întocmite două liste cu ordinea în care oamenii ar fi trebuit să ajungă în faţa funcţionarilor.

Reprezentanţii instituţiei susţin că nu sunt de acord cu întocmirea de liste, având în vedere că există un sistem electronic pe bază de bonuri.

La sosirea jandarmilor, oamenii s-au calmat. În perioada verii, cererile pentru schimbarea de buletine sunt foarte multe, iar angajaţii sunt puţini.

Instituţia nu poate face angajări, pentru că posturile sunt blocate de Guvern, însă conducerea speră să transfere încă doi funcţionari de la alte servicii din cadrul Primăriei Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri