Aproape 1.000 de căștigători în sud-estul ţării

Data publicării:
loterie bonuri

Numărul potențialilor căștigători la Loteria Bonurilor Fiscale crește tot mai mult de la o zi la alta. Reprezentanţii administrațiilor județene a finanțelor publice spun că aceasta este o veste bună.

Mihaela Marcu - director ANAF Brăila: "Ceea ce este însă îmbucurător este că populația a păstrat bonurile fiscale, că au venit și și-au depus cererile și prin urmare o să se bucure și de premiile ce se vor acorda. Este un mare pas pentru combaterea evaziunii fiscale, nu neaparat a marii evaziuni, dar a evaziunii."

În timp ce la Brăila, numărul celor care au depus cererile de validare a premiului este de 117, în Vrancea este de 112, la Buzău 123, la Galați 217, la Constanța 236, iar la Tulcea aproximativ 50.

"În ziua aceea, am luat o apă minerală, o cafea și s-a nimerit să fie exact suma aceasta" a spus un brăilean.

"Trebuie să câștigăm, avem nevoie de bani, suntem poensionari, viața e grea" a spus un brăilean.

Niculina, unul dintre potențialii câștigători este din Galați și spune că norocul i-a surâs în mod surprinzător. Femeia povestește că din zecile de bonuri fiscale păstrate, tocmai bonul câștigător s-a rătăcit sub pernă.

Niculina Profir - câștigător: "Am avut multe bonuri de pe data de 7, foarte multe, și de 300 și de 400 .zic, eee n-avem noroc . Ne-am ridicat din pat, când unul era sub pernă, acesta."

Lista nu este închisă, pentru că termenul limită de depunere a cererii speciale pentru Loteria Bonurilor Fiscale expiră abia miercuri, 13 mai, inclusiv. Fondul de premiere este de un milion lei, bani care se vor împărţi în mod egal între câştigători. Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, însă doar după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse. Reprezentanții ANAF au informat că Loteria Bonurilor Fiscale va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători.

Reporter: Ana Maria Dobre / Mihaela Brazdeș
Operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri