FOTBAL. A doua înfrângere pentru Oţelul

Data publicării:
otelul stadionn

Până la pauză, oaspeţii au mai atacat poarta Oţelului, în schimb ce gălăţenii nu au avut niciun şut pe poartă sau vreo ocazie.

În repriza a doua, Daniel Florea făcut trei schimbări iar jocul echipei s-a schimbat.

Oţelul a reuşit să se apropie de poarta Dunării Călăraşi, dar nu au marcat. Şi oaspeţii au avut mai multe ocazii de a marca, dar fără succes. Astfel, scorul final a fost 1-0 pentru oaspeţi. Gălăţenii au obţinut a doua înfrângere consecutivă, după un joc destul de slab.

Daniel Florea, antrenor Oţelul Galaţi: „Sunt dezamăgit, în special de prima repriză. Am încercat şi am vorbit cu ei toattă săptămâna că o să fie un meci greu, că trebuie să schimbe mentalitatea unii jucători. Unii au înţeles, unii nu."

Raphael Stănescu, jucător Oţelul Galaţi: „Cred că este o problemă în partea de atac. Nu reuşim să marcăm. Am avut destule ocazii şi astăzi. Trebuie să o băgăm în poartă pentru că avem nevoie de puncte."

Laurenţiu Buş, jucător Dunărea Călăraşi: „Jucătorii tineri trebuie să realizeze la ce club sunt şi din ce club fac parte. Trebuie să fie muncă şi cred că aici în primul rând se vorbeşte de bani. Aici trebuie să fie bani pentru că jucătorii sunt sigur că muncesc foarte mult."

După primele două etape, Oţelul nu a acumulat niciun punct. În etapa a treia a Ligii a III-a de fotbal, jucătorii gălăţeni vor juca în deplasare la Dacia Unirea Brăila.

reporter: Mihaela Brazdeş
operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri