Sari la conținut

FOTBAL. Amical la Lieşti între două echipe din Galaţi

Oficialii celor două echipe au remarcat la final ironia situaţiei, ca două echipe din Galaţi să joace un meci amical într-o comună aflată la 50 de kilometri distanţă.

Dorin Butunoiu - preşedinte Metalosport Galaţi: "Nu vine bine fotbalului gălăţean, dar, în lipsa unui teren apt de un meci de pregătire, jucăm şi noi unde putem. E important că avem un teren bun la Lieşti, în judeţ".

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Oamenii din judeţul Galaţi se bucură să vadă Oţelul. Din păcate, ai un stadion care se prezintă la standarde înalte, un stadion care, din punctul meu de vedere, şi ca suprafaţă de joc este unul sau probabil cel mai bun din România şi nu reuşim să jucăm în oraş la noi".

Antrenorii celor două echipe consideră că meciul de pregătire a fostul unul foarte util, pe teren aflându-se probabil unii dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Galaţi la acest moment.

Viorel Tănase - antrenor Metalosport Galaţi: "Avem de lucru la omogenitate, la trasee, sunt jucători tineri. După cum bine ştiţi, trebuie să avem în lot şase jucători sub 19 ani. Va fi greu, dar va fi benefic pentru ei pentru că pot creşte în viitorul apropiat".

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "De la fiecare meci se vede o îmbunătăţire. Se cunosc mult mai bine, relaţiile de joc sunt mult mai vizibile. Eu zic că a fost un antrenament reuşit".

Oţelul Galaţi şi Metalosport mai au doar câteva sătpămâni până la debutul în noul sezon.

În vreme ce Oţelul şi-a revizuit obiectivul, respectiv rămânerea în Liga a II-a, Metalosport îşi propune să încheie campionatul pe unul dintre primele locuri ale Ligii a III-a şi chiar să promoveze în divizia secundă.

reporter: Marius Ţuca
operator: Ionuţ Mocanu