FOTBAL. Cernat, cel mai vânat jucător din Liga I

Data publicării:
cernat1

Cernat a ajuns la şase goluri în acest sezon în Liga I şi e cel mai bun marcator al Oţelului, deşi a venit la Galaţi abia spre finalul turului.

Mai multe cluburi din Liga I i-au făcut deja oferte căpitanului Oţelului, însă acesta susţine că va lua o decizie abia după terminarea campionatului. Cernat nu exclude nici varianta să continue cu Oţelul în Liga a II-a.

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Mai am două meciuri cu Oţelul. Apoi, bineînţeles îmi voi lua o vacanţă, deoarece am nevoie, apoi voi decide unde şi încotro mă duc. Sunt, sunt oferte, dar vreau să mă gândesc bine pentru că acum nu mă gândesc doar pentru mine, mă gândesc şi pentru familia mea".

Florin Marin - antrenor FC Oţelul: "Florin Cernat a fost din nou în prim-plan, împreună cu ceilalţi jucători şi a demonstrat încă o dată că e un jucător de mare calitate".

Vanja Radinovic - antrenorul Ceahlăul Piatra Neamţ: "E un jucător foarte bun, cu experienţă. Astăzi a fost un coşmar pentru noi".

Contractul lui Florin Cernat cu Oţelul expiră la finalul acestui sezon. El avea o clauză de prelungire a contractului doar în cazul în care Oţelul se salva de la retrogradare.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri