Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Istoria Oţelului, evacuată cu autocarul

Cele două părţi nu au ajuns la un acord cu privire la prelungirea acestuia. Potrivit conducerii Oţelului, clubul gălăţean nu şi-a mai putut permite să plătească chiria la stadion, în valoare de 20.000 de euro pe lună.

Datoriile acumulate ar fi determinat conducerea ArcelorMittal să refuze prelungirea contractului de închiriere.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Vii din India, vii din Franţa, preiei o mare societate şi te bucuri la 20.000 de euro pe care ni-i ceri nouă. Nu avem să-i dăm aceşti 20.000 de euro pentru că încă 20.000 de euro ne costă întreţinerea acestui stadion".

Cristi Munteanu nu înţelege ce va face conducerea Combinatului cu stadionul Oţelul.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Sunt curios şi eu cum vor explica gălăţenilor, cum va explica conducerea Combinatului oraşului gestul tranşant şi dur şi fără milă de a ne goni de pe stadion. Ce vor face ei cu stadionul ăsta, că asta nu înţeleg eu? O să vină să joace ei miuţe pe aici? ...Când acest stadion a fost făcut pentru această echipă. De asta se numeşte stadionul Oţelul Galaţi şi echipa Oţelul Galaţi".

Team-managerul de la FC Oţelul a transmis un mesaj direct celor din conducerea ArcelorMittal Galaţi.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Domnilor din Combinat, veniţi şi voi lângă această echipă care vă reprezintă. Faceţi ceva pentru oraşul ăsta... pentru că oamenii din oraşul ăsta muncesc la voi în Combinat. Şi vă fac vouă profit. Să vă fie ruşine că aţi ajuns în asemenea hal să vă bucuraţi, un mastodont care produce sute de milioane de euro şi de miliarde, să vă bucuraţi la câteva zeci de mii de euro de la o echipă care nu mai are nimic".

Conducerea ArcelorMittal Galaţi nu a dorit să facă niciun comentariu referitor la acest subiect.

Reporter: Marius Ţuca
Operatori: Dan Lare, Bogdan Cazacu

Pe aceeași temă