FOTBAL. Oţelul se desparte de mulţi jucători

Data publicării:
otelul stadion-3

Pe lângă aceştia, Florin Cernat este ca şi plecat de la Oţelul, mai multe echipe din prima ligă dorind să îl transfere pentru sezonul următor.

Şi mijlocaşul lateral Jugurtha Hamroun este ca şi plecat de la Oţelul. El îşi doreşte să meargă chiar la echipa cu care va semna Florin Cernat.

Jugurtha Hamroun - jucător FC Oţelul: "Cernat e un jucător foarte bun, deci sigur îşi va găsi o echipă bună. Deci va fi bine şi pentru mine dacă voi merge tot acolo".

Jucătorii autohtoni îşi doresc şi ei să plece de la Galaţi, însă nu exclud nici varianta de a continua cu Oţelul.

Alexandru Tudorie - jucător FC Oţelul: "O să vină perioada de transferuri, dacă o să am ofertă, nu ştiu, conducătorii o să decidă. Aş fi dispus să rămân la Oţelul şi să o iau de jos, din liga a II-a şi într-un an să promovăm înapoi în Liga I".

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "M-am simţit foarte bine, e o atmosferă foarte bună, fotbalul este în prim-plan şi sper să continuăm, să construim o nouă echipă şi să încercăm să promovăm din primul sezon".

Oţelul a încheiat sezonul pe penultimul loc şi merge în Liga a doua după 24 de ani petrecuţi în Liga I.

Oficialii clubului au anunţat că fac eforturi ca echipa să continue şi în sezonul următor, urmând ca obiectivul să fie revenirea în Liga I.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri