Marile companii gălăţene premiază performanţa

Data publicării:
premii combinat

39 de tineri talentaţi, care s-au clasat pe primele trei locuri la olimpiadele şcolare naţionale au fost premiaţi de cele mai mare companii din Galaţi.

Pentru prima dată, ArcelorMittal şi Şantierul Naval Damen şi-au dat mâna pentru a susţine performanţa.

Christopher van der Stelt, director general Şantierul Naval Damen: "Vă rog să ţintiţi cât mai sus, cerul este limita. Aşa că stabiliţi-vă obiectivele, propuneţi-vă să aveţi succes şi treceţi la muncă!"

Bruno Ribbo, director general ArcelorMittal Galaţi: "Pentru noi este cel de-al 9 lea an consecutiv de când am început acest program. Ne bucurăm că prietenii şi colaboratorii noştri de la Damen au acceptat să ni se alăture. Pentru că noi suntem pilonii industriali ai regiunii".

Prin acest gest, cele două companii speră să susţină financiar chiar o parte dintre viitorii lor angajaţi.

Corina Pîrvu, purtător de cuvânt Şantierul Naval Damen: "E o investiţie în resursa umană. Resursa umană este după cum ştiţi cel mai important capital al unei companii. Ce vrem? Să ne asigurăm viitorul".

Gabriel Dorian Muntean este un tânăr de 16 ani care a primit cea mai mare recompensă, de 4.400 de lei. El a obţinut primul loc la olimpiada de chimie. Banii primiţi sunt extrem de necesari în condiţiile în care lunar părinţii investesc sume mari în pregătirea lui.

Gabriel Dorian Muntean: "Investiţia a fost destul de considerabilă în condiţiile în care numărul cărţilor este destul de mare ca şi preţul lor".

Valoarea premiilor oferite de cele două companii s-a ridicat la 64.200 de lei.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri