Speranţe pentru tunel

Data publicării:
dunare mare

"Modificările pe care ar trebui să le facă în Master Plan sunt infime. Ba chiar cu costuri mult mai reduse. E vorba de voinţă. Şi numai politică, nu de altă natură. Pentru că logica şi matematica sunt de partea noastră" spune primarul Marius Stan.

Consilierii locali au fost convocaţi în cursul zilei de luni, într-o şedinţă extraordinară de primarul Marius Stan pentru a li se comunica că municipalitatea nu renunţă la proiectul tunelului pe sub Dunăre şi că va insista să fie inclus în noul Master Plan care urmează să fie trimis la Bruxelles.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Suntem în situaţia în care miercuri trebuie să mergem din nou la Guvern. Avem o primă întâlnire la Ministerul Fondurilor Europene cu domnul ministru Teodorovici".

Primarul Marius Stan a criticat din nou proiectul podului de la Brăila, spunând că nu este unul realizabil.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Nu va fi fezabil niciodată. Am spus-o, vă spun şi dumneavoastră, datorită faptului că acel pod este suspus unor bănuieli cu fapte cu iz penal. Ştiind ale cui sunt proprietăţile din jurul picioarelor podului".

Edilul a dezvăluit faptul că gălăţeanul Marius Mărgărit, subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, a primit misiunea de a prezenta Guvernului costurile pe care le implică podul peste Dunăre de la Brăila.

În urma acestei analize se va decide care variantă este mai potrivită.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri