Corina Cârlescu a pierdut centura europeană la box din lipsă de sponsor. Antrenorul Mihai Constantin: „Sunt foarte dezamăgit”

Data publicării:
corina carlescu

"Cred că este pentru prima dată în istoria boxului profesionist, nu am mai auzit un caz aşa în lume, în care deţinătoarea unei centuri aşa importante să o piardă din lipsă de meciuri. Sunt foarte dezamăgit, Corina a muncit foarte mult, practică boxul de 10 ani, este tot timpul la antrenament, asta este situaţia", a spus Mihai Constantin, antrenorul Corinei Cârlescu.

Chiar dacă dezamăgirea Corinei a fost mare când a aflat că Federaţia Internaţională de Box i-a retras titlul câştigat după mulţi ani de pregătire, din cauza lipsei de fonduri, sportiva ieşeană spune că nu va renunţa la cariera sa.

"Singurul susţinător şi finanţator pe plan sportiv a fost antrenorul meu. Oricum ar fi, eu voi merge mai departe. Îmi este greu, dar ştiu că drumul meu va fi croit cu multă muncă şi cu multă disciplină şi voi reuşi în tot ceea ce îmi doresc",  a spus Corina Cârlescu, campioană europeană la box

Corina Cârlescu a cucerit titlul continental european la categoria muscă în martie 2012, după ce a învins-o prin knockout tehnic pe belgianca Yolaine Lin De Lauf, chiar la ea acasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri