Sari la conținut
News Alert

Iulian Bițucă, înlăturat din scrima ieșeană 

Iulian Bițucă, antrenor emerit scrimă: "La CSM pur și simplu nu fac absolut nimic, pentru că am numai promisiuni și nu mai cred în nimic, după cum știți din octombrie și până acum nici un lucru nu s-a realizat, am fost dat pur și simplu la o parte. Am ajuns la concluzia că trebuie să taci și trebuie să-ți urmărești numai un interes al tău personal dar performanță zero."

Oficialii CSM susțin că nu au pârghiile necesare pentru ca Bițucă să continue să lucreze ca antrenor, mai ales că acesta a fost înlocuit și de la cârma Centrului Olimpic.

"Pe data de 1 ianuarie s-a luat hotărârea ca șef de centru să fie Sirețeanu, s-a schimbat toată garnitura la federație, de la președinte la director general, și au considerat că vin oameni tineri care trebuie să meargă mai departe. Noi funcționăm cu 3 000 de posturi pe toată țara, nu am post de antrenor liber ca să-i ofer domnului Bițucă și, dacă aș avea, ar trebui să dea concurs pe postul acela," a declarat pentru Digi24 Iaşi Adrian Poeană, director CSM Iași.

În prezent, Iulian Bițucă se ocupă de clubul său particular, Mușchetarul.