Un ieşean a devenit campion european la kickboxing

Data publicării:
campion la kickb

"Mă simt foarte fericit, mai ales că am luat centura şi am luat-o şi acasă la el, am băgat doliu în familie, şi-n Italia. A fost un meci greu, dar s-a terminat cu bine pentru mine. Am fost mai puternica ca el şi mai rău," a declarat sportivul Daniel Alexandru, legitimat la CS Scorpions Iaşi.

Deşi era cotat cu a doua şansă în gala de la Brixen, sportivul ieşean a obţinut victoria înainte de epuizarea celor cinci reprize, după ce i-a aplicat adversarului său o directă cu braţul drept.

"Am produs o mare surpriză. Daniel a reuşit să-l facă KO în repriza a treia. Vă daţi seama, a fost supărare foarte mare în Italia. Ne dorim să păstrăm această centură. Pe 23 noiembrie ni s-a propus un meci de revanşă. Mă bucur pentru ascensiunea lui Daniel şi sper să confirme şi pe viitor," a spus Mihai Constantin, antrenor la CS Scorpions Iaşi.

Daniel Alexandru are 23 de ani şi este multiplu campion naţional de kickbox la amatori şi de aproape un an trecut în ringul profesionist. Luptătorul de la CS Scorpions este al treilea roman care cucereşte o centură WAKO, dupa Ionuţ Atodiresei, care este campion mondial la categoria 65 de kg şi Bogdan Stoica, actualul campion internaţional la categoria 88 de kilograme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri