15 ani cu Bihoreanul. Săptămânalul a ajuns la numărul 777 şi are 42.000 de cititori pe ediţie

Data publicării:
gala Bihorel

Printre cei care au fost premiaţi de Bihorel s-a numărat preşedintele PSD Bihor Ioan Mang. Acesta a primit un tablou în care era înfăţişat alături de primarul de Oradea Ilie Bolojan.

"La anul eu vreau să fie Bolojan în primărie. Pe Ilie îl susțin ca primar, dar în Birtin", a replicat Mang.

Cei prezenţi au acceptat cu zâmbetul pe buze premiile şi au ţinut să aprecieze munca jurnaliştilor de la Bihoreanul.

"Cred că a fost un plus de valoare în ceea ce privește câinele de pază al unei evoluții frumoase a societății bihorene", consideră chestorul Liviu Popa, comandantul Poliției Bihor.

Colegii de la Bihoreanul au marcat aseară 15 ani de la prima apariţie.

"Cinsprezece ani au însemnat dacă e să o luăm în cifre 777 de ediții de Bihoreanul, în vieți, am făcut o numărătoare, circa 75 de oameni care au lucrat la ziarul ăsta; dacă e să numărăm în procese probabil au însemnat câteva zeci de procese pentru calomnie, dacă e să o luăm după audienţă inseamnă 42 de mii de cititori pe ediție", spune Florin Ciucaș, redactor-șef Bihoreanul.

La rândul său, Raluca Avram spune că toţi aceşti ani în cadrul redacţiei Bihoreanul "a însemnat multă muncă, multă dragoste și pasiune față de meseria pe care o avem și față de cititorii noștri, multă muncă de documentare, multe ore de stat pe teren, de foarte multe ori sub acoperire".

Directorul săptămânalului a dezvăluit și o parte din planurile de viitor ale publicaţiei.

"Vrem neapărat să mergem în județ, pentru că am găsit niște subiecte absolut colosale; sunt niște probleme fenomenale acolo, lucruri foarte interesante", spune Mircea Chirilă, directorul săptămânalului Bihoreanul.

Gala premiilor Bihoreanul i-a adus pe scena Teatrului "Regina Maria" pe Dan Andrei Aldea, pe solistul formaţiei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, şi trupa Klezmer ActOradea.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri