6800 de lei, costul unui Revelion de cinci stele în Băile Felix

Data actualizării: Data publicării:
oferte revelion hotel felix

Revelion de lux. Este oferta mai multor hoteluri din România, care atrage ca un magnet clienţii. Paschetele costă câteva mii de lei de persoană şi includ tratamente SPA, cine festive şi concerte. Singurul hotel de cinci stele din Băile Felix a epuizat aceste oferte încă din luna august.

Prețul unui pachet de cinci nopți într-o cameră dublă într-un hotel de cinci stele din Băile Felix costă 6800 de lei. Pentru o săptămână, clienţii au plătit chiar şi 8400 de lei.

„Vom avea patru seri de petrecere, cină de bun venit, cina tradițională, cu dansuri populare și artiști de muzică populară, cina de Revelion, unde, pe lângă mâncare, vom avea ca și invitați artiști consacrați", spune Diana Antonescu, specialist marketing.

Clienţii care plătesc pentru acest pachet au parte de apartamente de lux, cu jacuzzi pe terasă.

„Pentru o noapte de cazare în acest apartament, turiștii pot plăti până la 2000 de lei, însă se pot bucura de confortul unui hotel balnear de 5 stele", a relatat Andrada Rește, jurnalist Digi24 Oradea.

Mâncarea în noaptea dintre ani va fi pe alese.

„Vom veni cu bucătăria modernă, cu preparate din vânat 100%, vor fi preparate din file de somon, din mușchiuleț de porc, va fi ternină din brânzeturi", a explicat Dan Găvruță, bucătar.

După o masă copioasă turiștii se vor putea relaxa în cele 10 piscine interioare ale hotelului sau în baza de tratament

„Turiștii noștri se pot bucura de băi termale cu săruri efervescente, cu ulei aromatic, de masaje cu pietre calde, cu bețe de bambus terapeutice, de relaxare", spune Daniela Lazăr, șefa bazei de tratament.

„Facem un mesaj de relaxare de 60 de minute și folosim diferite uleiuri, dintre care de portocale, de eucalipt, de vanilie și lavandă", completează o maseuză.

Toate cele 300 de pachete de lux din Băile Felix au fost vândute încă din luna august.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri