AEK Oradea, campioană regională la minifotbal

Data publicării:
sport AEK minifotbal

În componenţa acesteia se regăsesc cei doi campioni europeni la minifotbal, Vlad Gheţe şi Tibi Szeles, dar şi foşti jucători din prima ligă, Zeno Bundea, Sebi Sfârlea sau Florin Lazăr.

„Reprezintă o realizare, având în vedere că fotbalul este viaţa mea şi tot ce am realizat până acum am realizat prin fotbal. Mă bucur pentru orice victorie, că e la sintetic, că e pe teren mare, pentru mine orice victorie e o realizare", spune Florin Lazăr, jucătorul AEK Oradea.

În prezenţa preşedintelui celei mai tinere federaţii din ţară, Ioan Onicaş, AEK Oradea a obţinut doar victorii în cele trei zile de întreceri. A învins în sferturi pe Sistema Arad cu 4-0, în semifinale a trecut cu 3-2 de o echipă din Zalău, pentru ca în finala mare să se impună cu 3-0 în faţa celor de la Bentel Sistem Cluj.

Şi aici tot Liga I e, doar că la minifotbal. Vă daţi seama că e foarte plăcut pentru noi care încercăm cât de cât să ne menţinem, să jucăm fotbal, pentru că e greu să abandonăm, aşa, dintr-o dată fotbalul", susţine Sebastian Sfârlea, jucătorul AEK Oradea.

Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal va avea loc în iulie la Deva.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri