ATLETISM. Dorina Korozsi pregăteşte mondialul din 2014 în Kenya

Data publicării:
sport alergare

Cea mai bună atletă a judeţului Bihor îşi pregăteşte noul sezon în Kenya, unde aleargă cot la cot alături de celelalte componente ale lotului naţional la o altitudine de peste 2.400 de metri

"Campionatele acestea mondiale care sunt la prima ediţie sunt de bun augur pentru noi, pentru că Dorina este titulară la echipa de 4X800 metri şi sper să fie titulară şi la 4X1500 metri", spune Karoly Kadas, antrenor la CS Crişul Oradea.

Aflată pe locul 81 în lume în proba de 800 de metri, atleta clubului Crişul Oradea va reveni acasă pe 2 ianuarie, când va reintra în programul tehnicianului personal Karoly Kadas, care se aşteaptă la un 2014 perfect pentru atleta sa.

„Nu ţin minte dacă am avut ceva participări, la semifond, la un campionat mondial. Sper să fie un Campionat Mondial de bun augur, unde fata aceasta din Oradea să facă o figură frumoasă."

Prima competiţie a oficială pentru Dorina Korozi va fi Campionatul Naţional de sală din luna februarie. Atleta orădeană a reuşit în 2013 să câştige titlul balcanic în proba de 800 de metri, atât la la individual cât şi cu echipa României.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri