BASCHET. Campionii au pierdut la limită meciul cu U-BT Cluj-Napoca

Data publicării:
baschet U BT CSM Oradea 090219
foto: Facebook CSM Oradea

La a patra confruntare cu U BT Cluj în acest sezon, CSM CSU Oradea a fost la un pas să-şi treacă în cont prima victorie. Duelul ultimelor campioane ale baschetului românesc a fost câştigat, şi de această dată, de clujeni, 73-71, la capătul unui meci în care doar ghinionul a făcut ca Oradea să nu plece cu toate punctele acasă.

A fost un meci, într-adevăr, în care băieţii au luptat până la ultima picătură de energie. Chiar nu avem foarte multe lucruri de reproşat, pentru că s-a văzut, învingătoarea acestei partide s-a decis la ultima aruncare", spune Şerban Sere, directorul CSM CSU Oradea.

Chiar dacă a câştigat trei din cele patru sferturi ale confruntării, CSM CSU a trebuit să se recunoască învinsă. Diferenţa finală a făcut-o sfertul doi, pierdut de campioană la opt puncte, dar şi inspiraţia lui Dykes, cel mai bun jucător al gazdelor. De partea cealaltă, Richard şi Watson au încercat să schimbe soarta partidei şi puţin le-a lipsit să şi reuşească.

După ce au recuperat un ecart de 12 puncte, Richard a avut ultimul cuvânt, dar aruncarea sa din ultima secundă nu şi-a atins ţinta şi astfel Clujul a scăpat din nou în învingătoare.

„Mă bucură foarte mult faptul că am arătat că nu avem un complex în faţa Clujului, că putem juca cu ei de la egal la egal, şi în condiţiile în care ne vom completa lotul de jucători cu încă doi jucători pe care ne dorim să-i aducem în viitorul apropiat cred că vom fi o nucă greu de spart", susține Şerban Sere.

Campionatul se întrerupe până pe 2 martie, pentru meciurile oficiale susţinute de România în această perioadă. Oradea va reveni pe teren în compania celor de la BCM U Piteşti, un meci care va conta pentru etapa a V-a a grupei roşii.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri