Sari la conținut

BASCHET FEMININ. U CSM Oradea începe turneul semifinal

Unversitatea CSM Oradea începe în forță cea de-a doua parte a campionatului Ligii I de baschet feminin, faza semifinală. Gruparea bihoreană va susţine în acest weekend două jocuri în Capitală.

Primul va avea loc vineri, cu Agronomia, iar sâmbătă, orădencele se vor duela cu Rapid.

"Vor fi două meciuri foarte grele. Agronomia nu are nicio înfrângere până acum, iar Rapid, ştim că Rapidul joacă cu sportive de mulţi ani împreună şi foarte omogene", spune Adriana Niculescu, antrenoarea U CSM Oradea.

Fără jocuri amicale disputate în pregătirea de iarnă, fetele antrenate de Adriana Niculescu s-au arătat în formă la ultimele antrenamente.

"Bineînţeles că mergem la două victorii, dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Noi o să dăm tot ce putem. Dacă e să fie două meciuri, dacă nu măcar unul ne-am dori să câştigăm", susţine Adriana Niculescu.

Formaţia orădeană a intrat în prima grupă semifinală cu o zestre de patru puncte, în vreme ce oponentele sale au adunat câte opt fiecare. Lider este CSM Târgovişte care conduce cu 11 puncte, urmată de Phoenix Constanţa cu 9 puncte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus