BASCHET: Selecţionerul naţionalei prevede un nou sezon echilibrat

Data publicării:
sport tenter
Selecţionerul s-a arătat impresionat de mutările făcute şi e convins că şi în noul sezon lupta pentru play-off se va da între aceiaşi actori. 
„Încă nu este gata campania de transferuri, însă Oradea a făcut nişte transferuri foarte bune. Clujul a început foarte tare pe piaţa transferurilor, Ploieştiul sunt sigur că va avea o echipă ca de obicei foarte, foarte competitivă, Târgu Mureşul este activă şi are un lot bun", crede Marcel Ţenter, selecţionerul naţionalei de baschet a României.
Pe locul patru în ultimul sezon cu Gaz Metan Mediaş, Marcel Ţenter speră ca şi formaţia sibiană să se întărească pentru noul campionat, mai ales după plecarea de la echipă a „ţarului din Mediaş", Ivan Ivanovici. 
Mediaşul sper să fie în concordanţă cu toate aceste echipe pe care le-am enumerat până acum. Ar fi păcat ca după un parcurs atât de bun în cupele europene să nu reuşim să facem o echipă la fel de competitivă şi în acest an", spune Ţenter.
După câştigarea Cupei României, Gaz Metan Mediaş ar putea începe sezonul cu un nou trofeu. Pe 4 octombrie este programată la Craiova Supercupa României, pe care o va disputa în compania campioanei CSU Ploieşti.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri