BIHOR. O femeie de 95 de ani a murit într-un incendiu care i-a distrus casa

Data publicării:
inc Nojorid 4

Timp de trei ore, pompierii s-au luptat cu focul care a cuprins întreaga casă a victimei. După ce au reuşit să lichideze focarul, militarii au găsit-o pe proprietara locuinţei, în vârstă de 95 de ani, care a murit în timpul incendiului. Primele date ale anchetei arată că flăcările au pornit de un coş de fum neprotejat termic.

Cu câteva ore înaintea acestei intervenţii, pompierii din Oradea au fost chemaţi să stingă focul care a izbucnit la o afumătoare dintr-o gospodărie din Nojorid. Flăcările au fost atât de puternice încât au cuprins şi o magazie de lemne şi un adăpost de animale. Şi în acest caz, cauza izbucnirii incendiului a constituit-o neprotejarea termică a locului unde se făcea focul pentru afumătoare.

Weekend-ul le-a mai adus pompierilor bihoreni două intervenţii: una la o filigorie din Aleşd, care a luat foc de la un scurt-circuit produs instalaţia de lumini de Crăciun, şi alta, luni dimineaţa, la o gospodărie din satul Şerani. În acest din urmă caz, pompierii militari au parcurs pe jos aproximativ trei kilometri, drumul fiind impracticabil pentru autospecialele de intervenţie.

editor web: Adrian Laboş

foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri