Sari la conținut

Bihorul prin lentilă. Concurs foto dedicat promovării judeţului ca destinație turistică

Iubitorii de natură şi artă fotografică pot îmbina cele două pasiuni într-un concurs organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor.

Dedicată promovării județului ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor, competiția "Bihorul prin lentilă" are două secțiuni: peisaj turistic și activități turistice.

Doritorii care trebuie să aibă peste 20 de ani își pot înscrie fotografiile până pe 2 mai, pe adresa de email discoverbihor@gmail.com. Participanții trebuie să precizeze locul în care a fost realizat instantaneul, iar acesta trebuie să fie obligatoriu din Bihor.

Formularul de înscriere poate fi accesat aici, iar regulamentul pe drive.google.com. Cele două sunt publicate și pe pagina de Facebook Discover Bihor.

În etapa a doua, între 4 și 13 mai, fotografiile intrate în concurs vor putea fi votate online, pe pagina de Facebook Discover Bihor. "Vor fi considerate voturi valabile doar aprecierile ”îmi place” sau ”ador” din meniul paginii de socializare", au precizat organizatorii.

Participarea este gratuită, iar fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment organizat pe 18 mai.

Concursul de fotografie "Bihorul văzut prin lentilă" este organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor, în parteneriat cu Facultatea de Geografie Turism și Sport, Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A. şi Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor.

Editor web: Adrian Laboș

Pe aceeași temă