Candidaţii PDL pentru "prezidenţiale" au venit în Bihor

Data publicării:
BETA pdl


„Doamna Simona Creţu s-a retras ieri din cursă, deci nu va participa, astfel că au rămas în cursă domnul primar Gheorghe Falcă şi domnul prim-vicepreşedinte Cătălin Predoiu", a precizat Gavrilă Ghilea, preşedintele PDL Bihor.

Alături de candidați, au venit în Oradea și alți grei ai partidului: prim-vicepreședintele PDL Andrea Vass, deputatul Alin Popoviciu şi fostul ministru Traian Igaș. Membrii democrat-liberali din Bihor au ascultat programele prezentate de cei care vor dori să candideze la funcţia supremă în stat din partea PDL.

Cătălin Predoiu susţine că el doreşte prosperitate în România: „A doua direcţie e reforma statului, blocată de USL. Trebuie continuată, pentru că presupune legi, presupune schimbarea unor mentalităţi în funcţie de reglementări şi un consesc politic."

Gheorghe Falcă mizează pe valorile de dreapta şi pe o societate vie ca să-şi atragă voturile democrat-liberalilor din Bihor. „Proiectul Societate Vie este un concept care duce la dorinţa mea de a trăi toţi cu zâmbetul pe buze, cu un sistem administrativ corect, cu o viaţă care să ne permită evoluţia şi gândirea corectă a viitorului"

Blaga, mulţumit de candidaţi

Preşedintele PDL Vasile Blaga este mulţumit de prestanţa membrilor înscrişi în lupta pentru desemnarea candidatului la prezidenţialele de anul viitor. Mai este de lucru ca dreapta să recâştige încrederea alegătorilor şi să stea în sondaje ca în 2004, susţine bihoreanul: „Dorim unificarea dreptei, pe baze solide aşa cum s-a făcut mişcarea dreptei Dreptate şi Adevăr."

Pe 2 noiembrie vor avea loc alegerile la care vor vota membrii PDL din regiunea de nord-vest a ţării. La primul scrutin, din nord-estul ţării cele mai multe voturi au fost pentru candidatura lui Cătălin Predoiu la alegerile prezidenţiale din 2014.

reporter: Laura Breb
operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri