Cinci ani de la tragedia aviatică din Apuseni, comemorați de membrii unui club off-road

Data actualizării: Data publicării:
comemorare accident aviatic 2019 7
foto: West Alpine Off Road

Cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, în urma căreia și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion, au fost comemorați într-un mod inedit de 50 de membri ai clubului West Alpine Off Road.

Duminică, cei 50 de orădeni din cadrul Diviziei de Salvare a West Alpine Off Road au urcat la locul accidentului. Au făcut-o la bordul a 20 de autoturisme de teren, dar și pe jos, printre nămeți. pentru a-şi prezenta omagiile. Pentru a ajunge acolo, ei au mers deopotrivă cu cele 20 de maşini de teren angrenate în acest periplu, dar şi pe jos.

Ajunși la locul unde, pe 20 ianuarie 2014, s-a prăbușit un avion care transporta o echipă medicală de la București la Oradea, orădenii au aprins lumânări și au depus flori. Ei au fost însoţiţi şi de sora Aurei Ion, Mariana Ciucă.

foto: West Alpine Off Road
foto: West Alpine Off Road

foto: West Alpine Off Road

“Și așa cum "Brazii nu uită"..nici noi nu vom uita cele întamplate și ne dorim a fi un semnal de alarmă, ca niciodată în această țară astfel de evenimente să nu se mai repete! E greu de cuprins în cuvinte și cele trăite de noi, darămite de cei care s-au zbătut între viață și moarte în acele locuri”, au scris pe Facebook membrii clubului West Alpine Off Road.

A fost o drumeție de peste 350 de kilometri, organizată pentru a treia oară în ultimii ani, în Apuseni, la o altitudine de 1600 de metri. Cei 50 de orădeni au rămas pe munte timp de două zile.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri