Concediu cu ghinion. Un microbuz plin cu pasageri a ajuns în şanţ pe drumul Valea lui Mihai-Oradea

Data publicării:
microbuz rasturnat4

"A fost într-o fracțiune de secundă, nu știm ce s-a întâmplat. Ceilalţi au fost cu răni mai grave, eu m-am lovit la cap și genunchi noi suntem mai teferi", îşi aminteşte Ileana Tisăliță, pasager al microbuzului.

O completează Cornelia Lucineț: "Au fost doi oameni cu noi - aveau probleme cu picioarele: unul avea piciorul rupt, altul operat la coloană. Mergeau la recuperare.În patru sau cinci minute au fost aici 5 ambulanțe SMURD și le-au dat primul ajutor."

O altă pasageră, Ana Sas, rememorează momentul impactului: "I-a aruncat pe cei din spate, am simțit numai că sar peste scaunele de dinaintea mea. M-am lovit puțin aici și am avut o spaimă mare."

Accidentul s-a produs după ce o maşină aflată în faţa microbuzului a virat stânga şi a fost acroşată de acesta.

"Am văzut că vine microbuzul, noi am semnalizat, am redus viteza, dar a venit și ne-a pocnit din lateral", spune Gavril Nagy, pasager în autoturism.

Gheorghe Prodan, șoferul microbuzului, crede însă că de vină pentru accident ar fi șoferul mașinii lovite. "Am văzut acolo că se termină depășirea interzisă și am început să depășes. Când sunt la depășire, a virat deodată în fața mea. Nu a semnalizat deloc!"

"Din accidentul produs în unitatea de primire a urgențelor au ajuns 6 victime, cu leziuni minore din care 4 adulți și 2 copii de 14 ani. După primele evaluări spuneam, nu sunt probleme deosebite sunt leziuni articulare", spune dr. Mihai Botea, medic UPU la Spitalul Judeţean Oradea.

După ce au primit îngrijiri medicale, cei patru adulți și cei doi copii au părăsit spitalul pentru a-şi continua călătoria spre Băile Felix.

reporter: Bogdan Costea
operator: Robert Rezmuves
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri