Fan Day CSM Oradea. Jucătorii campioanei baschetului românesc s-au întâlnit cu suporterii

Data publicării:
sport fan day

Peste 600 de suporteri ai CSM CSU Oradea au participat sâmbătă la prima ediţie a Fan Day, o întâlnire inedită cu componenţii echipei campioane. Fanii s-au întreţinut cu Will Franklin şi Andrei Mandache, şi-au făcut fotografii şi au primit autografe de la jucătorii celei mai bune echipe de baschet din România şi au fost martorii relansării fan-shopului clubului.

Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea: „Cred că a fost o seară şi o după-amiază plăcută pentru toată lumea. Fanshop-ul eu zic că arată bine, se pot cumpăra produse şi online. Deci, cred că acum începem să arătăm ca o adevărată echipă campioană şi din acest punct de vedere."

Cel mai aşteptat moment al serii a fost meciul în care s-au confruntat două echipe formate din suporteri şi jucători. S-a impus formaţia condusă de preşedintele Şerban Sere, care a învins-o pe cea condusă de Cristian Achim.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: „Mi se pare extraordinar de frumos, le mulţumim foarte mult şi pe această cale. Au venit într-un număr foarte mare şi acum, şi ne simţim foarte, foarte bine alături de ei. Mă bucur că relaţiile se strâng şi mai mult."

Jucătorii CSM s-au relaxat şi au profitat din plin de această întâlnire după un program infernal în Liga Naţională şi cupele europene.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri