FOTBAL. Doi brazilieni se pregătesc cu FC Bihor

Data publicării:
sport brazilieni 280715


Rămas fără o parte dintre titularii sezonului trecut, "principalul" Gheorghe Silaghi are sub mână mai mulţi juniori proveniţi din propriul centru, dar şi de la LPS Bihorul şi Liberty Salonta. Lor li alăturat seniorii care au decis să rămână, cel puţin pentru moment, la clubul din Iosif Vulcan.

„Încercăm să încropim cumva o echipă cât de cât şi aşteptăm semnale de la Consiliu, de la acţionari şi de la eventualul investitor", spune Silaghi.

Însă aproape că nu trece o zi fără ca vreun jucător să-şi anunţe plecarea. Ultimii care au părăsit corabia orădenilor sunt Norbert Lörincz şi Dorin Mihuţ.

„Avem multe lipsuri. Aşteptăm să se rezolve. Băieţii, unii sunt mai răbdători, alţii mai puţin răbdători - mai ales cei care sunt mai vechi şi care încă se mai gândesc la restanţe şi încă au unele nedumeriri", recunoaşte antrenorul. 

Fără posibilitatea plecării într-un cantonament, jucătorii se pregătesc la baza proprie şi au la dispoziţie doar câteva meciuri de verificare. Primul dintre ele va avea loc sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Iuliu Bodola", în compania formaţiai CF Bihorul Beiuş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri