FOTBAL. Luceafărul Oradea și-a întărit ofensiva cu un atacant francez

Data actualizării: Data publicării:
Bertrand Bebey
foto: Dacia Unirea Brăila

Numărul jucătorilor străini care evoluează la Luceafărul Oradea crește de la o săptămâna la alta. Invitat la emisiunea "Divizia locală", "principalul" Cristian Lupuţ a anunţat transferul atacantului francez Bertrand Bebey.

Bertrand Bebey
foto: Dacia Unirea Brăila

În vârstă de 28 de ani, jucătorul din Hexagon a evoluat ultima dată la Dacia Unirea Brăila şi a mai fost dorit la începutul anului de UTA.

„Eu mă bucur că a ales să facă parte din lotul nostru. Sper ca să se integreze cât mai repede. Acum o să fie o problemă şi cu el, şi cu Yabre - va dura puţin până când se vor integra în colectiv, în grup", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Dacă la startul sezonului, formaţia bihoreană a avut un singur stranier, pe Kevin Moihedja, numărul acestora a ajuns la cinci după ce în pauza competiţională au mai venit chinezul Lu Yuefeng, belgianul Alan Wanya şi francezul Francois Yabre.

„Am încercat să aduc, e normal, jucători români, dar din punct de vedere financiar sunt foarte, foarte scumpi, iar din punct de vedere profesionist şi, să spun aşa, mental, jucătorii străini sunt cu un picior peste noi", consideră Lupuț.

Dintre nou-veniţi, doar Wanya şi Lu Yuefeng şi-au făcut debutul în tricoul Luceafărului.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri