FOTO. Incendiu la depozitul unui magazin din centrul Oradei. Focul s-a extins de la o mașină parcată în apropiere

Data publicării:
incendiu 20.02.
foto: ISU Crișana

O parte din depozitul unui magazin cu articole pentru copii a fost distrusă, azi-noapte, într-un incendiu produs pe bulevardul Magheru din Oradea. Focul s-a declanșat la un autoturism parcat la mică distanță și s-a extins la clădire.

foto: ISU Crișana
foto: ISU Crișana

foto: ISU Crișana

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Oradea au fost alertaţi în jurul orei 1:30. Când au sosit la locul incendiului au observat că focul cuprinsese un autoturism și depozitul unui magazin cu articole pentru copii, situat la parterul unui bloc de locuințe. Flăcările amenințau să cuprindă și un alt autovehicul din parcare.

"Incendiul, observat foarte târziu, izbucnit la autoturismul la care arderea era generalizată, s-a propagat cu repeziciune la depozitul magazinului, aflat la mai puțin de un metru de focare, mistuind bunuri dispuse pe o suprafață de circa cinci metri și afectând, prin degajarea mare de fum, alte articole aflate în interior", a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Salvatorii au avut nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a stinge flăcările. În incendiu au ars câteva cărucioare, materiale textile şi scoici auto pentru copii aflate pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi, însă fumul dens a afectat şi alte produse din depozit.

Pompierii au verificat apartamentele de la etajele superioare pentru a preveni riscul de intoxicare cu fum, însă nu a fost necesară evacuarea locatarilor. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs la maşina distrusă de flăcări.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri