HANDBAL. CSM Oradea nu participă nici în acest an la barajul de promovare în prima ligă

Data publicării:
sport handbal baraj

Veste tristă pentru handbaliștii de la CSM Oradea. Deși cu două etape rămase din acest sezon, și-au adjudecat matematic locul doi şi pot participa la barajul pentru promovarea în prima ligă, acest lucru nu se va întâmpla.

„În urma discuţiei cu conducerea Clubului Sportiv Municipal, s-a luat decizia de-a nu participa nici în acest an la acest baraj", a anunţat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Chiar dacă va rămâne cel puţin încă un an în cel de-al doilea eşalon, CSM Oradea continuă să atragă atenţia echipelor din prima ligă. După Amihăiesei sau Cântec, ajunşi la Turda, un alt jucător al CSM va evolua din sezonul viitor în Liga Naţională. Georgel Haiduc a fost transferat din această vară de HC Minaur Baia Mare.

„Avem un jucător care probabil va fi ultimul lui meci în Divizia A, pentru că a fost cooptat de o echipă din prima ligă, colega noastră de serie, HC Minaur Baia Mare, ceea care a promovat ăn prima ligă în acest an", spune Tudor.

Pe 20 mai CSM va primi vizita celor de la HC Sibiu, iar în ultima etapă de campionat va evolua pe terenul ocupantei locului trei, HC Sighişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri