HANDBAL. Duel cu ultima clasată. CNE Sighişoara - CSM Oradea, sâmbătă, ora 11

Data publicării:
sport handbal-1

„Victoriile aduc victorii şi sperăm să o ţinem tot aşa. Legăm victoriile, încercăm să redevenim iarăşi ce am fost, să fim în fruntea clasamentului, şi de ce nu, pe un loc doi sau trei, un loc care asigură calificarea pentru barajul de promovare în prima ligă", spune Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Disputa cu ultima clasată din seria de vest nu ar trebui să reprezinte un obstacol pentru formaţia orădeană. Cel mai probabil, CSM îşi va menaja şi de această dată o parte dintre titulari. În următoarea etapă Oradea va întâlni pe propriul teren principala rivală la locul trei în serie.

„Încercăm să mergem acolo să luăm cele trei puncte, să câştigăm, pentru că este ultimul meci înainte de acest derbi cu Academia de Handbal Minaur Baia Mare, care, să nu uităm, a bătut la 16 goluri diferenţă echipa care este candidată la promovare, CSM Făgăraş", a încheiat Tudor.

În tur, Oradea s-a impus la o diferenţă de zece goluri, scor 41-31. Partida retur dintre CNE Sighişoara şi CSM Oradea este programată, sâmbătă, la ora 11, în sala Radu Voinea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri