Sari la conținut

HANDBAL. Speranţe la un loc de baraj. Orădenii de la CSM întâlnesc, sâmbătă, pe U Craiova

CSM a învins etapa trecută în deplasarea de la Sebeş şi a urcat pe locul cinci în clasament. Sâmbătă, în Arena Antonio Alexe, echipa pregătită de Sebastian Tudor întâlneşte Universitatea Craiova, principala contracandidată la un loc de baraj.

Sebastian Tudor, antrenorul echipei de handbal CSM Oradea: "Craiova este o echipă care joacă de mult timp împreună, este o echipă ambițioasă, este o echipă care își vinde destul de scump pielea, dar noi suntem o echipă tânără, o echipă care mizează pe experiența jucătorilor și pe determinare și, bineînțeles, cu munca pe care o avem în spate sperăm din suflet ca la meciul cu Craiova să câștigăm."

Victoria de etapa trecută de la Sebeş nu a adus doar motive de bucurie pentru orădeni. Căpitanul Devid Munea s-a accidentat la mâna stângă şi este incert pentru jocul de sâmbătă.

Sebastian Tudor, antrenorul echipei de handbal CSM Oradea: "Între degete a avut o tăietură în unghia unui jucător, i s-au pus două copci și sperăm să-l recuperăm până la meciul cu Craiova. Dacă nu se va putea, va trebui să mergem la victorie și fără căpitanul nostru."

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal a trecut în acest sezon printr-un amplu proces de reconstrucţie, după ce în vară cei mai experimentaţi jucători au părăsit Oradea.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi