MARAMUREŞ. Protest din cauza drumurilor proaste

Data publicării:
protest drumuri Borsa 250614

Câteva sute de persoane au ajuns în faţa primăriei din Borşa, unde şi-au strigat nemulţumirile în faţa autorităţilor. Ei spun că de mai mulţi ani li se promite că drumul va fi reabilitat.

"Niciodată lucrările pe Borşa, pe tronsonul Moisei - Iacobeni, nu au fost în plin. Tot timpul s-a lucrat, să spunem în termeni de şoferi, cu frâna de mână trasă", spune Sorin Timiş, primarul din Borşa.

După ce la începutul acestui an lucrările la DN 18 au început, după doar câteva luni firma din Israel a oprit modernizarea drumului după ce fondurile au fost blocate.

"Nu am contractul, nu l-am văzut, nu ştiu condiţiile, nu ştiu cine a greşit, dar vrem să se facă acest drum", cere Sorin Pop, organizatorul protestului.

"DN 18 a devenit un calvar pentru toţi maramureşenii şi pentru toţi borşenii."

"Suferim din cauza asta, ne rupem maşinile... nu ştiu să spună maşinile că le doare ceva. Dacă ajunge la mecanici, plătim sume imense."

Localnicii din Borşa sunt decişi să nu renunţe la proteste. În următoarele zile vor strânge semnături şi vor pleca la Bucureşti, pentru a-i înmâna un memoriu premierului Victor Ponta.

redactor: Adrian Ciucuriţă
operator: Krisztian Kosa
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri