Patru persoane suspectate de posesie de substanţe interzise, prinse de jandarmii bihoreni

Data actualizării: Data publicării:
foite materie vegetala Jandarmerie
foto: Jandarmeria Bihor

Trei persoane au fost prinse în Oradea, de patrule ale Jandarmeriei, în timp ce aveau asupra lor plicuri sau foiţe de hârtie cu o materie vegetală, posibil cu efecte halucinogene. În cazul lor a fost anunţată Poliţia Municipiului Oradea, căreia i-au fost predate şi obiectele confiscate.

foite materie vegetala Jandarmerie
foto: Jandarmeria Bihor

Primul incident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30. O patrulă de jandarmi a legitimat doi tineri care se aflau într-un parc din Oradea.

“La controlul corporal sumar asupra acestora s-au găsit 2 pachete de ţigări care conţineau 2 plicuri transparente cu materie vegetală de culoare galben verzui”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bihor.

A doua zi dimineaţa, la ora 10:30, jandarmii orădeni au legitimat două persoane, pe o stradă din oraş. Oamenii legii au găsit asupra uneia dintre ele 6 foiţe de hârtie de culoare albă, care conţineau o materie vegetală de culoare verde deschis.

În ambele cazuri jandarmii au întocmit acte de sesizare a organului de urmărire penală, iar plicurile şi foiţele cu materie vegetală au fost predate Poliţiei Municipiului Oradea.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri