Patru sălăjeni, arestaţi pentru răpirea şi sechestrarea unei minore

Data publicării:
masina de politie_fb

Patru sălăjeni au fost arestaţi sub acuzaţiile că ar fi răpit o minoră de 16 ani, au agresat-o şi ar fi încercat să o violeze.

Potrivit poliţiştilor din Maramureş, întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, în jurul miezului nopţii. Un apel la 112 anunţa că o minoră de 13 ani a fost răpită de către persoane necunoscute de pe raza comunei Mireşu Mare.

„Din primele verificări efectuate poliţiştii din Şomcuta Mare şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, din judeţul Sălaj. Aceştia au dus-o pe minoră cu un autoturism la domiciliul unuia dintre ei”, se arată în comunicatul Poliţiei Maramureş.

Poliţiştii maramureşeni şi cei din Sălaj au colaborat pentru căutarea fetei pe care au găsit-o în Surduc, judeţul Sălaj, şi au încredinţat-o familiei.

Cinci sălăjeni, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Pentru patru dintre ei instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de lipsire de libertate, tentativă la viol şi lovire.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri