POLO. Ce spune antrenorul CSM Digi despre finala campionatului: "Visez să surprindem Steaua"

Data actualizării: Data publicării:
sport polo

Ajunşi în finală după ce au eliminat cu scorul de 3-0 pe Corona Sportul Studenţesc, poloiştii de la CSM Digi visează cu ochii deschişi la un nou titlu. Însă calculele hârtiei îi indică drept favoriţi pe cei de la Steaua Bucureşti şi doar o nouă supriză ar putea să ducă Oradea spre câştigarea campionatului.

"Eu şi visez să încercăm să surprindem echipa Steaua. Dar, să fim, totuşi, cu picioarele pe pământ, există o diferenţă atât la nivel de componenţă a lotului cât şi individual vorbind, ca valoare. Dar, nu mergem ca o victimă", a promis Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea, în cadrul emisiunii Divizia locală de la Digi24 Oradea

Antrenorul Dorin Costrăş speră ca jucătorii săi să evolueze fără presiune şi cu gândul doar la jocul de echipă. Doar aşa formaţia din Capitală poate fi învinsă, susţine tehnicianul orădean.

"Noi nu avem efectiv ce să pierdem. E vorba acum de a face echipă, de a face un joc de echipă să se demonstreze că suntem capabili şi avem capacitatea de a ne sacrifica unul pentru altul. Muncim în echipă, să fim disciplinaţi."

Primele jocuri ale finalei Superligii de polo sunt programate pe 18 şi 19 mai, în Bucureşti. Urmãtoarele douã meciuri, dacã va fi cazul, vor avea loc în Bazinul Olimpic Ioan Alexandru pe 25 şi 26 mai.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri