Sari la conținut
News Alert

POLO. CSM Digi, un nou examen în Europa

SM Verona este fosta adversară din primul tur preliminar şi prima formaţie pe care o va întâlni şi în acest weekend. Jadran Herceg Novi este echipa cu care CSM Digi s-a pregătit centralizat în această vară, iar cel de-al treilea adversar din grupă sunt spaniolii de la Sabadell.

„Consider că pentru noi este un atu, dar la fel ne cunosc şi ei pe noi - şi pentru ei poate să fie un lucru pozitiv. Ba, chiar mai mult, cu Herceg Novi am jucat mai multe meciuri, ei ne cunosc mai bine, cu Verona am jucat un singur meci", spune Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Conducerea clubului nici nu concepe ratarea calificării chiar dacă din acest sezon, sistemul competiţional s-a schimbat: în turul trei al competiţiei se vor califica doar primele două echipe din grupă.

„Ar fi un eşec pentru noi să nu mergem mai departe. Asta ar însemna să ieşim total din Europa. OK, jucăm în compania unor echipe foarte, foarte bune din Europa, dar noi vom face tot posibilul să ne calificăm", a declarat Florin Birta, preşedintele CSM Digi Oradea.

În primul tur preliminar, CSM Digi Oradea a obţinut două remize şi o victorie, rezultate care i-au asigurat calificarea în turul secund de pe poziţia a doua din grupă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă