Proiect | Teren sintetic de 200.000 de euro, la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport burleanu teren

Şeful fotbalului românesc, Răzvan Burleanu, este aşteptat pe 15 februarie la Oradea, în încercarea de a atrage autorităţile locale într-un proiect de construire a unui teren sintetic.

„Acest proiect cu teren sintetic în valoare de 200.000 de euro, omologat de FIFA, se adresează reşedinţelor municipii de judeţ, în speţă Oradea, şi zonei limitrofe, sau Zona Metropolitană, cum avem noi. Mergând pe tiparul şi considerentul că o bază sportivă deja s-a dus, pe româneşte, mă refer la Voinţa, logic şi firesc ar mai rămâne „Motorul" sau „Iuliu Bodola", spune Radu Bitea, preşedinte AJF Bihor.

În cazul în care discuţiile cu edilii orădeni nu vor avea rezultatul scontat, alte trei primării bihorene şi-au manifestat dorinţa de-a semna parteneriatul cu FRF.

„În funcţie de doleanţele, de dorinţele celor de la CSM sau celor de la Primărie de-a implementa proiectul care este prioritar municipiului Oradea, mergem la Zona Metropolitană care şi-a manifestat deja dorinţa de-al avea, mă refer la Sînmartin, Sântandrei, Nojorid”, explică preşedintele AJF Bihor.

Vizita lui Răzvan Burleanu va avea şi un caracter electoral. Pe lângă participarea la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor, şeful FRF se va întâlni şi cu reprezentanţii celor patru cluburi care vor avea drept de vot în luna mai, la alegerile din cadrul federaţiei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri