Sari la conținut
News Alert

Proiecte ADP pentru 2016. Valoarea totală a investițiilor depășește 8,3 milioane de euro

Centrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare, construit pe locul fostei piețe Rogerius, va fi funcționa la capacitate maximă începând cu 1 martie. Până atunci mai trebuie făcute modificări exterioare, pentru care au fost alocați 558 de mii de lei din bugetul propriu.

Liviu Andrica, directorul ADP Oradea: "În Piața Rogerius lucrurile se desfășoară conform celor planificate de noi, adică merg în nici mai bine, nici mai rău, ca și în celelalte piețe după ce am realizat investițiile. În fiecare piață, că a fost vorba de Piața Decebal sau de Piața Ioșia, omul este refractar la nou, la o mutare. Şi noi acasă dacă ne mutăm dintr-un loc în altul nu prea ne simțim destul de confortabil."

Tot cu banii Administrației Domeniului Public va fi amenajat sediul instituției de pe Strada Tribunalului și se vor face lucrări de parcelare și extindere, dar și un gard la Cimitirul Municipal.

2016 va fi anul în care se vor deschide parcarea subterană de pe Strada Independenței și parcarea, respectiv pasajul subteran de legătură din fața Spitalului Municipal. La sfârșitul primăverii va fi terminat va fi Complexul Nymphaea, dau asigurări șefii ADP.

Reporter: Diana Grad
Operator: Florin Lucuța