S-a stat la coadă la intrarea în ştranduri în a doua zi de Rusalii

Data actualizării: Data publicării:
aquapark2

Prognoza meteo nefavorabilă pentru a doua zi de Rusalii a făcut mii de orădeni și turiști să aleagă ca variantă de distracție aquaparcurile și ștrandurile acoperite din Oradea și Băile Felix. Cei mai temerari însă nu s-au lăsat intimidați de nori și au preferat ștrandurile în aer liber. Până la urmă, ploile anunţate de meteorologi au ocolit oraşul.

aquapark2
aquapark2

Mii de turiști au făcut coadă încă de dimineață la intrarea în aquapark-ul din Oradea.

"Noi venim din Deva. Fiind vremea cum este, am zis hai să venim aici de dimineață și apoi acasă", spune un turist.

Pentru că în aceste zile numărul vizitatorilor a fost mai mare decât capacitatea complexului termal, unii au fost nevoiţi să renunţe. S-au întors însă a doua zi.

"Din păcate, ieri am stat o oră jumătate la rând și nu am apucat să intru în ștrandul Nymphaea; am rămas o noapte la Oradea ca să vin la ora nouă, ca să pot să intru", spune un alt turist.

"Aquapark-ul Nymphaea Oradea a funcționat la capacitate maximă; am atins un număr foarte mare de vizitatori - 1850 de vizitatori zilnic. Am oferit turiştilor 10 tobogane interioare și exterioare, 15 bazine interioare exterioare, zona spa de relaxare - unde avem baia turcească, cinci bazine cu temperaturi diferite - de la 28 la 40 de grade", a explicat Călin Ardelean, administratorul aquapark-ului din Oradea.

În Băile Felix, 6 mii de turiști şi-au petrecut la ștrand minivacanța de 1 Iunie și Rusalii. Nici prognozele nefavorabile nu i-au făcut să renunțe.

"- Nu vă sperie ploaia?
- Deloc."

"Decât să stăm de în camera de hotel, mai bine ieşim aici."

Meteorologii anunţă că ameninţarea ploilor va rămâne în vestul ţării până miercuri.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri