Se caută constructor pentru refacerea Dealului Ciuperca

Data publicării:
dealul ciuperca

Orădenii şi turiştii se vor putea plimba pe Dealul Ciuperca începând cu primăvara anului viitor. Este intenţia autorităţilor care au aprobat în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici pentru refacerea obiectivului turistic distrus în urmă cu mai bine de un an şi jumătate de o alunecare de teren.

Specialiştii din Primăria Oradea au estimat valoarea lucrărilor la aproximativ 450 de mii de euro, ceea ce reprezintă aproximativ jumătate din costurile iniţiale totale de amenajare a dealului.

În mare măsură va fi păstrat proiectul iniţial, iar lucrările ar urma să fie gata în termen de şase luni de la stabilirea prin licitație a constructorului.

"În paralel cu aceste lucrări, după finalizarea contractării, atunci când vom avea suma exactă, după realizarea proiectului tehnic, atunci când vor fi scăzute şi dalele care au fost recuperate şi alte materiale care sunt în stoc în momentul de faţă şi deci vom avea valoarea exactă a lucrărilor care au fost afectate ca urmare a alunecării de teren ne vom îndrepta în instanţă împotriva celor care expertiza îi consideră responsabili legat de această lucrare", a explicat Ilie Bolojan, primarul Oradei.

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri