Sari la conținut

TENIS. Sportivii orădeni au dominat Cupa Time-Out

S-a jucat pe grupe, după sistemul fiecare cu fiecare.

„Ediţia din anul acesta a fost una de succes, cu toate că nu s-au prezentat atâţia copii cât trebuia, dar a fost una superbă. La toate categoriile am făcut tururi eliminatorii şi primii patru au jucat la toate categoriile fiecare cu fiecare", spune Jozsef Kovacs, organizatorul turneului.

Sportivii orădeni şi-au luat partea leului şi de această dată. Printre învingătoarele competiţiei s-a numărat şi Nora Nemes.

„Am pierdut numai două game-uri în toate meciurile. Nu a fost greu, a fost mai uşor, dar au fost şi meciuri grele", recunoaşte Nora Nemes, câştigătoarea categoriei 16 ani.

Proba de dublu masculin a făcut din nou deliciul publicului. După o finală electrizantă, ce a avut nevoie de tie-break, trofeul a rămas la Oradea. Cuplul Nimrod Nemes-Şerban Bonchiş sunt noii campioni ai turneului.

„La început a mers chiar bine jocul şi după aceea am avut multe avantaje, dar le-am pierdut. Acolo puteam câştiga mult mai uşor setul doi. A fost bine că am câştigat până la urmă", susţine Şerban Bonchiş, caştigătorul probei de dublu masculin.

Turneul orădean a avut în acest an caracter internaţional. La startul ediţiei au fost prezenţi sportivi din Ungaria şi din Qatar, cei din urmă aflaţi în pregătiri la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş