Sari la conținut

Un orădean a câştigat o zi gratuită la aquapark, după ce a plătit impozitul online

O zi de acces gratuit la Aquaparkul Nymphaea din Oradea – este premiul pe care un localnic l-a câştigat după ce şi-a achitat online impozitele. Numele lui a ieşit câştigător în urma primei trageri la sorţi din acest an, care a fost făcută în această săptămână, în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea".

Extragere25012018

sursa: Primăria Oradea

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabilii orădeni în perioada 15 - 21 ianuarie şi au fost validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs.

Din cei 1807 de orădeni care şi-au achitat astfel dările a fost desemnat câștigător Cristian Florin Avram, de pe strada Aleea Cazaban. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica premiul de la sediul Primăriei, începând de luni, 29 ianuarie, în termen de 30 de zile.

„Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani şi este valabil până la sfârşitul anului”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul nu își va revendica voucherul.

Orădenii care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 5%, iar cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi gratuită la aquapark.

Următoarea extragere va avea loc pe 1 februarie.

Editor web: Adrian Laboş