Un poliţist local din Oradea, cercetat de Comisia de Disciplină a instituţiei după ce a fost implicat într-o bătaie

Data publicării:
bataie politist 231013

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

imagini youtube/ebihoreanul

Potrivit jurnaliştilor de la ebihoreanul, agentul Andrei Berde l-a lovit de mai multe ori pe un coleg, care fusese şi el invitat de tatăl copilului, şi el poliţist local, la petrecerea de botez.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum poliţistul local îl loveşte de mai multe ori cu pumnul pe colegul său, care cade la un moment dat. Nici măcar rugăminţile soţiei şi ale copilului nu l-au putut calma pe agentul agresor.

Chemat de urgenţă, echipajul de intervenţie din cadrul Poliţiei locale nu a reuşit să-l calmeze pe Andrei Berde. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor ca agentul sa renunţe la atitudinea agresivă. Între timp a distrus însă o masă, scaune şi pahare.

Pentru scandalul declanşat, agentul Berde a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice. 

Cazul său a ajuns în atenţia Comisiei de Disciplină a Poliţiei Locale. În cel mult o lună, aceasta trebuie să decidă ce pedeapsa îi va aplica: mustrare, avertisment scris sau tăiere din salariu. Potrivit unor surse oficiale din Primăria Oradea, căreia i se subordonează Poliţia Locală, agentul Andrei Berde nu poate fi concediat pentru că întâmplarea în care a fost implicat s-a produs în afara orelor de serviciu.

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri